top of page

Gas(t)vrij Delft 2023

17 mrt. 2023

Activiteiten voor de Dag van de Architectuur 2023

Voor de Dag van de Architectuur 2023 die plaatsvindt in het weekend van 17-18 juni 2023, omarmen wij het thema Gas(t)vrij Delft 2023. Enerszijds zetten wij ons in om bewoners van Delft op weg te helpen met het Gasvrij maken van hun woning (en hoe ons ontwerpers vaak daaraan kan bijdragen). Anderzijds willen wij Gastvrij een podium bieden aan initiatieven die kunnen bijdragen aan Gasvrij Delft.


In aanloop naar de Dag van de Architectuur en binnen het thema Gas(t)vrij Delft 2023 houden wij een aantal Architectuurcafés met lezingen over diverse thema's zoals het verduurzamen van monumenten, het verduurzamen van de stad op wijniveau, en de vergroening van de stad. Dit zijn lezingen die worden gegeven om te laten zien hoe het ontwerpers vak kan bijdragen aan het verduurzamen van de stad Delft.


De Architectuurcafés vinden plaats op de derde dinsdagavonden van de maand in het cultureelcentrum OPEN. Volg de activiteiten site op de website om op de hoogte te blijven van de lezingen.


Op 17 juni 2023 zetten wij een infomarkt op waarin ontwerpers en bedrijven die zich bezighouden met duurzaamheidsvraagstukken de bewoners van Delft te woord kunnen staan.

Op 18 juni 2023 kun je interessante projecten in- en rondom Delft bezichtigen.

Meer info is te lezen in deze brochure.

Wil jij/jouw bedrijf hieraan meedoen? Stuur een mail naar secretaris@delftdesign.nl.


Mocht je ook mee willen werken aan de realisatie van de Dag van de Architectuur 2023, laat het ons ook weten via de mail.

bottom of page