top of page

Architectuurcafé

Over Architectuurcafé

De Architectuurcafé is een samenwerking tussen ontwerpersvereniging DelftDesign en de Stadsbouwmeester Tako Postma. In de Architectuurcafé worden diverse projecten onder bepaalde thematieken gepresenteerd aan het publiek. Elke maand worden diverse thema's zoals duurzaamheid, energie, of circulariteit behandeld. Architecten die een ontwerp hebben gemaakt voor projecten die in Delft worden gerealiseerd zijn uitgenodigd om hun verhaal te komen vertellen. Ook gastsprekers met specialismen op de diverse aandachtsgebieden delen hun kennis met het publiek.
De Architectuurcafé is open voor publiek en wordt een keer per maand in OPEN gehouden. Kijk naar onze agenda voor de meest actuele geplande publicaties.

Heb jij een leuk onderwerp die je graag wilt aandragen bij de Architectuurcafé? Neem contact met ons op via secretaris@delftdesign.nl.


De ontwerpersvereniging DelftDesign is altijd op zoek naar verschillende manieren om mensen enthousiast te maken over het vak ontwerpen, en streeft naar het delen van kennis en ervaringen met elkaar. Wij geloven erin dat door kennisdeling te faciliteren, we meer kunnen leren van elkaar en betere bijdrage middels ons werk kunnen leveren.

bottom of page