top of page

Jeffrey

Reule

Architect

HANS VAN DER HEIJDEN ARCHITECTEN

Ik ben Jeffrey Reule, geboren, opgegroeid en woonachtig in Delft. Als architect werk ik bij HANS VAN DER HEIJDEN ARCHITECTEN in Amsterdam. Sinds kort werk ik aan Delft Design mee als bestuurssecretaris. Ik hoop met Delft Design samenwerkingen aan te gaan en daarmee ontwerpend een bijdrage te leveren aan maatschappelijke opgaven voor de stad Delft.


Als architect werk ik het liefst op het grensvlak van stedebouw, architectuur en interieur. Het stedelijke interieur met alle overgangen van ruimten is een terugkerend thema in mijn werk. Of het nu een interieur is van een gemeentehuis, een woning van een echtpaar of een stedenbouwkundig plan voor een nieuwe woonwijk, Ik breng graag mijn plezier, kunde en enthousiasme in het ontwerp over op de mensen waar ik mee werk.


In het verleden werkte ik bij Mecanoo, Jeanne Dekkers Architectuur en helgasnelarchitecten, waar het plezier voor bouwen is gegroeid. Hier bouwde ik ervaring op met de nieuwbouw en de bestaande bouw van scholen, woningbouw, kantoren en overheidsinstellingen.


Met ons Bureau, HVDHA, werk ik aan solide tijdloze woningbouw en utiliteitsbouw, die betaalbaar is en op een duurzame manier is gebouwd. Solide gebouwen die vanzelfsprekend op hun plek staan en eigen gemaakt worden door hun bewoners en gebruikers en zo de traditie van de architectuur bestendigen.bottom of page